psychoterapie a poradenství
řešení osobních potíží
partnerská a manželská krize
pomoc při navazování vztahu
potíže na pracovišti - mobbing
skupiny osobního rozvoje
psychologická péče
supervize
management
tvorba týmu - teambuilding
garance a supervize projektů
syndrom vyhoření
komunikace
kurzy - školení - vdělávání
rodina a výchovné poradenství
rodinná terapie
peer - skupiny pro dospívající
řešení sporů - mediace


RECENZE poradny Psychoterapeut.cz

Vaše recenze či hodnocení naší práce můžete psát na: recenze@psychoterapeut.cz

Jak nás lidé hodnotí na Seznam.cz - Firmy.cz
https://www.firmy.cz/detail/13146857-poradna-psychoterapeut-cz-praha-cast-obce-nove-mesto.html

Dávám ***** Novakovah, 13. ledna 2023
Chtěla bych tímto poděkovat Mgr. Doležalovi za velmi citlivý přístup k našemu problému - manželské krizi - nevěře. Nikdy bych nevěřila, že někdy budu potřebovat takovou odbornou pomoc. Jsem s manželem 39let a vždycky jsem si myslela, že všechno zvládnu, pochopím, odpustím. Trápila jsem se, vysvětlovala jsem manželovi, že takhle ne. Ale výsledek byl takový, že to k ničemu nevedlo. Bohužel, nepochopil to. To, co jsem se snažila vysvětlit mému manželovi několik měsíců, tak díky p. Doležalovi to pochopil hned. Jak zvláštní. Tímto bych chtěla říct všem, kdo má nějaký problém, ať se obrátí na p. Doležala. Vřele doporučuji. Jeho dobře míněnou radu si budu dlouho pamatovat a doufám, že ji nikdy už nebudu potřebovat. Dala jsem svému manželovi poslední šanci a on ví, že je to jeho opravdu poslední šance. Vše teď záleží na něm. Pochopila jsem, že nemá se cenu trápit s člověkem, který nedodrží slib a neváží si toho druhého.

Dávám ***** Hana Fialová, 17. srpna 2022
Pan Doležal pomáhá rozuzlovat těžké životní situace a najít další cestu a životní směr. Diskuze s ním je velmi věcná, postavená na vědeckých poznatcích a dává vždy konkrétní rady a nasměřování, co dál. To ho, myslím, odlišuje od ostatních. Jeho rady jsou konkrétní a snadno uchopitelné a pomáhají. Děkuji.

Dávám ***** Joydiv, 17. ledna 2022
K Mgr.Doležalovi jsem přišla kvůli zvládnutí složité životní situace. Pan Mgr. Doležal je empatický člověk, který mě pomohl nasměrovat. Již po první návštěvě jsem se cítila o dost lépe. Doporučuji.

Dávám ***** Michal Flégl, 12. prosince 2021
K panu Doležalovi jsem docházel dvakrát kvůli zvládnutí životní - partnerské situace. Vždy pomohl nasměrovat správným směrem a situaci unést nebo najít způsob jak jí řešit srozumitelným způsobem. Můžu jenom doporučit.

Dávám ***** Jakub Šopinec, 30. září 2021
Nikdy jsem si nemyslel, že i ja budu potřebovat pomoc v těžké životní, partnerské situaci. Nikdy jsem si nemyslel, že bych se do ni vůbec mohl kdy dostat. Ale stalo se, a náhodou jsem narazil na Mgr. Doležala, kterému bych alespoň touto cestou rád poděkoval a vyjádřil tak mou vděčnost za jeho velikou pomoc a lidský přístup. Pomohl mi zachránit to na čem mi záleží úplně nejvíc, a to je má rodina. S klidný svědomím bych ho doporučil komukoliv, kdo pomoc potřebuje. Kdo si sám neví rady. Jakub Š.

Dávám ***** fanda.karel, 29.11. 2018
“Poděkování panu Mgr. Davidu Doležalovi. Dnes jsme měli s exmanželkou mediaci u pana Mgr. Doležala kvůli střídavé péči o děti, pan magistr byl během mediace neutrální a férový. V klidu a bez emocí jsme probrali jednotlivé možnosti a dospěli jsme s exmanželkou k východisku ze vzniklé situace. Vypadá to, že je vše na dobré cestě. Ještě jednou moc děkuji. Ing. František Karel”

Lenka B 78: 22.6. 2018 Dávám *****
“Pana Mgr. Doležala mohu pro párovou terapii jen doporučit. Pod jeho vedením se povedlo zachránit a v mnohém vylepšit vztah, který se nám v podstatě rozpadl po 7 letech. Jeho terapie opravdu funguje. Rozhodně to stojí za zkoušku.”

Akustikald: 14.6. 2018 Dávám *****

Jiří Beneš - Dávám *****
“Pan Mgr. Doležal odvádí perfektní práci ve svém oboru a rozhodně můžu doporučit. Díky němu jsme získali cenné rady jak řešit partnerské neshody.”

Martin - Dávám *****
“Dobrý přístup. Vyhledal jsem z důvodů velké manželské krize, v naivitě, že vyřeším(e) rychle. Po několika sezeních jsem byl skeptický, nicméně jsem pochopil, že to je hledání i mne samotného. Tím mi pomohl. Zpětně vidím, jaký pokrok jsem udělal, byť to zní nadneseně, začal jsem se učit, jak chápat sebe, co to je respekt, co jsou hranice, tolerance, či rozlišovat/rozpoznat manipulaci. Sebekriticky musím říci, že skepse, která k tomuto druhu pomoci je v řadě z nás zakořeněná, je spíše na škodu.”

Jak nás lidé hodnotí na Google.cz

Dávám ***** Barbara „TDM fan“ Pošívalová
Děkujeme za záchranu toho, co jsme už považovali za mrtvé. Nešlo o nic menšího než na povrch vzorně fungující rodinu a vztah, který ostatní měli za vzor. Nikdo nevěřil, že je to možné. Nic netušily ani naše děti. Oba jsme se přitom snažili o to, abychom se materiálně měli co nejlépe, abychom si i dětem splnili každé přání. To se nám docela dařilo, ale za cenu nekonečných hádek co a jak by mělo být lépe, kdo všechno pokazil, udělal nebo koupil špatně... Oba jsme se nějak změnili, už jsme se na sebe nikdy neusmáli, byli jsme chodící výčitky, lezly z nás jen různé jízlivosti, narážky nakonec i vulgarity, které jsme nikdy dříve doma nepoužívali, pak už i před dětmi. Důvodem toho všeho mělo být jakési odcizení z neuvěřitelných důvodů - špatný úklid, sledování seriálů, únava z práce. Řešením mělo být se někam odstěhovat, někam do malé garsonky a tam si čistit hlavu a další nesmysly, např. starat se jako dosud dál o děti to ano, bydlet doma ne...
Díky poradně se brzy podařilo odhalit nevěru, trvající několik let. Paradoxně se nám ulevilo a začali jsme se bavit zase normálně, dokonce snad lépe než dříve. Ve všem si teď vyhovíme, na nic netlačíme, nikdo se nikam nestěhuje. I když víme, že nejsme zdaleka u konce, na sezení se těšíme - jsme schopni mluvit o věcech, které jsme se dříve báli otevřít a přitom nás vedou dobrým směrem, zase se usmíváme... Děkujeme, rozhodně doporučujeme.

Dávám ***** Robert Hoffmann
Pana Mgr. Doležala navštěvuji jako klient již dlouho a jsem s jeho osobní podporou a supervizí velice spokojený. Dokonce natolik, že jsem se jí rozhodl doporučovat i takto písemně (protože ústně pana magistra pro jeho profesionalitu a vstřícnost doporučuji již dávno).
Zaměřujeme se nejen na má osobní témata, která mne k p. Doležalovi přivedla, ale i na věci pracovní, abych lépe zvládal i těžké pracovní a celkově životní nároky. Probíráme spolu souvislosti, které bych jinde s nikým rozebírat tak detailně nemohl už proto, že bych si jich nevšiml a ani vzhledem k času, který nemám, tedy "jsem neměl a už zase mám". Pomáhá mi vidět problémy nikoli jako potíže, ale z nadhledu jako prostor k seberozvíjení. Chyby jako přirozený doprovod každé činnosti, jako signály k nápravě a ne něco, co je třeba stále vyhledávat, na ně upozorňovat (hlavně u ostatních) a u sebe je nejen úzkostně odstraňovat, ale hlavně ihned popírat... Dříve jsem myslel, jak mi ta kritika pomáhá, žene dopředu... Často se také zaměřujeme na vztahy a ne jen na cíle, kterých musím dosahovat. Díky dobrým vztahům se totiž cíle zdají být náhle mnohem více dosažitelné. Líbí se mi také to, že témata mi nikdo nevnucuje, řeším vždy právě to, co mne tíží nejvíce, p. Doležal mne naopak vrací do směru který jsem si na počátku určil, abych "nevětvil". Cena v pořádku, flexibilita výborná...

Dávám ***** Tomas Malek
Velice nás potěšilo, že s námi někdo pracuje citlivě a se zájmem o skutečnou konkrétní nápravu vztahu. Šlo po 12 letech spolu o již několikátou partnerskou krizi. Jako vždy jsme byli přesvědčeni, že za všechno může ten druhý. Nejprve jsme domlouvali postup. Požádali jsme nejprve o individuální sezení. Společně jsme nebyli již schopni několik měsíců spolu vůbec o ničem mluvit. Ironicky jsme se shazovali, často spolu několik dní nemluvili vůbec, chtěli jsem již vztah zcela ukončit. Po několika sezeních zvlášť jsme ale už dokázali pracovat společně na různých nápadech a dohodách, ale hlavně na komunikaci. Velice pomohlo, že v průběhu terapie nebyl nikdo označován za viníka, namísto toho se hledaly potřebné, oběma vyhovující změny - což vůbec nebylo snadné, co chtěl jeden, druhému se nelíbilo. Pochopili jsme, že právě konkrétní změny jsou nejvíce potřebné. Pan magistr je s námi vždy probral tak, abychom pochopili proč jsou důležité a abychom je uměli používat ve všech obdobných jiných případech. Dnes už víme, že nestačí si říci že uděláme tlustou čáru a budeme se snažit, jako jsme krize řešili dříve, aniž jsme věděli o co a jak se snažit. Učíme se nevyčítat a očekávat jeden od druhého, že udělá něco vždy "správně", protože přece ví, co očekáváme. To se nám stále zcela nedaří, namísto toho se pokoušíme vzájemně žádat. Cena za kvalitu a potřebný čas jednotlivých sezení je přiměřená. Vzhledem k pracovnímu vytížení využíváme i poměrně pozdních hodin, či terapie o víkendu. Stále na sezení docházíme, ale již nyní vztah zvládáme jako nikdy předtím. Mluvíme spolu a zase si to užíváme.
Děkujeme a doporučujeme.
Málkovi

Jak lidé hodnotí poradnu přímo na našem webu:

horylesy-42, 28.4.22: uděluji *****
Dobrý den, děkujeme za Vaší práci a taky rychlost, kdy jsme se mohli objednat na druhý den a vyříkat si před "nestrannou osobou" - evidentně velice zkušenou, protože se nám oběma ulevilo a mluvili jsme spolu tak, jako už roky ne. Kromě vyřešené rodinné krize manžel již měsíc nepije, snad ani nehraje a je víc doma. Nečekali jsme že pomůže jen několik návštěv u vás.

otmar202,56 let, 12.7. 2021 uděluji *****
Poprvé mám dojem, že nám někdo pomohl. Několikrát jsme se skoro rozvedli. Naše krize už trvá několik let, snažíme se o změnu, ale nikdy jsme nenašli odpověď, co je vlastně skutečnou příčinou. Od té doby, co docházíme do Vaší poradny, jako bychom se znovu poznávali, těžko popsat. Jednoduše - znovu žijeme nejen jako rodiče, ale dalo by se říci, že jako milenci. Děkujeme.

kubesvit 32, 25.2. 2020 uděluji *****
Děkuji, málem jsem nevěřil, že ještě můžu udělat něco, aby se přítelkyně vrátila. Rádi u vás budeme pokračovat v práci na komunikaci.

anonym40, 01.03.2019
Dostal jsem odpověď, kterou jsem hledal. Nebylo by správné a možná i nespravedlivé vinit ze situace člověka, který právě teď nemá potřebnou sílu, s ohledem na své povinnosti, mi pomoci. Věřím, že čas ukáže sám správné řešení. Ještě jednou moc Vám děkuji za Vaší diskrétní neocenitelnou pomoc a pochopení. Byl jsem naopak mile překvapen z Vašeho přístupu, kterého si velice vážím.

home  o nás  KONTAKT a OBJEDNÁNÍ  internetová poradna  kurzy  recenze  .  poradna tel nebo písemně  ceník